Open de deur voor grenzeloze kennis
Uw omstandigheden veranderen nu
In onze geest in onze gedachtewereld
Ze bepalen zelfs onze kijk op onszelf
Wonderen zijn ook voor vandaag
Maak plannen om erbij te zijn
Ieder van ons is een held tijdens
De zware levensreis naar het wonder
Het is goud van de voortdurende evolutie
De levenservaringen veranderen
In het zicht van wonderen