Mijn hart
is een boek gekaft
Met een gekrat
In een mooie intro.
Maar het eerste blad
Is een Kratos ensie
Van een gevaarlijke
Oorlog enso
Fantasie.
Dat mijn ogen
Verwezenlijken
Met magie.
Maar niks te vrezen
Alles valt
in participatie
Van een partigenetisch
fysieke orde wezen
Van mijn verleden.
Aristocratisch
Is mijn genetische genen
Gezuiverd.
Maar teleplatonisch
Blijft mijn lichaam
In deze wereld
Onetische ethieken
Zien en
Wrezent verzieken.
Misschien moet
De wereld etnisch
Verbeterd worden
En zal de mens
Met liefde volgen.