Een fase van nieuwe kennis
Laat je ware zelf zichtbaar worden
Een constante stroom van liefdevolle gedachten
Waak zorgvuldig over je gedachten
Leer van de schepper van zijn ervaringen
Sta open voor Gods hulp
Bij het aangaan van deze
Uitdagingen in je leven
Opent de deur naar wonderen
Sta open voor een wonder
Dat naar jou onderweg is