De grote leerschool van het leven
Een teken van een goed gevoel
De tijdreiziger die uit de toekomst
Voorspelt verbazingwekkende nieuwe wegen
Hij adviseert u dingen vanuit
Een nieuw standpunt te bekijken
Het is ook een teken van liefde
De buitenwereld weerspiegelt de innerlijke wereld
Uiteindelijk gaat het allemaal
Om de innerlijke kracht
Om zicht te verzekeren van wat je wil
Open de deur voor grenzeloze kennis
Uw innerlijk weet misschien al
Welke richting het op gaat
En wat er te gebeuren staat