Hoe groter je vertrouwen in de liefde
Hoe groter jouw kracht is om te helen
Jezelf openstelt voor de goddelijke liefde
Die door middel van zijn kracht anderen kan helpen
Op die manier zorg hij ervoor dat het echt gebeurt
Je zal zien dat deze verandering de dingen beter zal maken
Je geduld zal worden beloond
Je moet het vertrouwen houden
Bekijk jezelf op een positieve manier
En je zal positief zijn