Dansen om te zijn,
dansen om te geven,
dansen om te vergeven,
dansen om te begaan.
Zolang ik leef
dans ik met mijn ziel
en ben ik bezield
van het leven dat mij bezield.
Ik dans
en vind wie ik ben
in de dans
ben ik mezelf.
Mathieu Bodifée,
Woensdag 22 mei 2002