Je bent een vriend geworden
Door de jaren heen
Een speciale band hebben wij
Het is mijn leven
Ik weet wat ik doe
Deze vriendschap is fijn
Heb keuzes gemaakt
Ben een paar vrienden kwijt
Maar heb geen spijt
Wat is een vriend
Die je begrijpt
En er voor je is
Echte vrienden leer je kennen
Soms zijn ze het niet
Houden een masker voor
Onze vriendschap zal blijven
We staan voor elkaar klaar
Ik hou van je als een goede vriendin