Ik beeld mij in
Dat ik je sappig kus.
Als een XTC onervaren
ervaring.
Een eenmalige ultimate
aanvaring,
Zonder de psychische
naring.
Je lippen proeven
Naar de grootse aanraking.
Een goesting die ik Nooit
Eerder op iemand
Haaren lippen
heb kunnen grazen.
Ik heb zoiets lekkers
Nooit kunnen kussen,.
Maar ik voorproef
De lusten
In jouw smaak
En raak mijn lippen
Op je kaak.
ik geraak in jouw
Trippen
Van volmaakt.
Een denkbeeldige kus
bij jouw
Is voor mij
van meer waarde.
Dan een echte
Kus, die ik bij
Een andere
Kon wagen.