Een nieuw begin een nieuwe toekomst
Leven in de volmaaktheid
Het maakt ons dat wij de nieuwe vrucht kunnen dragen
Ontdek de geestelijke transformatie
De kracht uit het hoogte punt ontvangen
Want een hoopvolle toekomst belooft
God aan ons in zijn liefde
Een aanraking van Jezus
kan uw denken uw omstandigheden veranderen
Zo komt er een nieuw begin
Sommige mensen leven te veel in het verleden
Wonderen zijn ook voor vandaag
Houd wijsheid en verstand en kennis voor ogen
Er is een heel nieuw leven begonnen
U bent als het ware opnieuw geboren
In het licht van morgen