Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Strijd
Je strijdt bijna gestreden
Vanaf bovenaan de trap
Sta je bijna beneden.
De laatste treden
Er zijn er nog een paar
Enkele dagen in het heden
Hierna verliezen wij ons in verdriet
De meesten weten niet dat jij
Ons vanaf bovenaf ziet.
Je strijdt duurde enkele jaren
Stevig met iedereen om je heen
Van blond nu naar grijze haren
Een dierbare gaan verliezen
Dat is het ergste wat er is
Iedereen krijgt het voor de kiezen
Lieverd we rouwen met jou mee daar moet je je niet in vergissen
Jij om alles wat niet meer kan
Wij omdat we weten wat je zult gaan missen
De laatste treden gaan nu heel snel
Uiteindelijk lijken ze op zandkorrels in een zandloper
De laatsten slippen erdoor in een tel
Reacties op dit gedicht
moonbeam vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
M-Rose
:
Zaterdag, februari 25, 2023 10:37
Sereen en stil gekozen woorden
Over dit gedicht
Auteur:
moonbeam
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
24 februari 2023
Thema's:
[Dood]