Schenk aandacht aan alle nieuwe gedachten
Het is belangrijk om je eigen grenzen
In de gaten te houden
En tijd voor jezelf te nemen
Daarom is het belangrijk
Om van tijd tot tijd even stil te staan
Je ontdekt jouw waarheid en jouw prioriteiten
Je hoeft je geen zorgen te maken
Door even stil te staan kan je zien
Of je eigenlijk wel de juiste weg opgaat
Luister vooral naar het antwoord
Dat je krijgt in de vorm van een gevoel
Dat het gevoel juist is voor verandering
Je voelt goed aan wat voor jou
Het juiste is om nu te doen