Tegenwind gekregen
Stormen doorstaan.
Vallend op mijn knieën gezeten.
Zonder verblikken of verblozen opgestaan.
Verbijtend van pijn klein gekregen.
Wilskracht laten leiden naar een volgende zegen.
Het leven door uitzichtloosheid vervaagd.
Door pijn en verdriet getreisterd en geplaagd.
Liever strijdend ten onder.
Dan niet meer te geloven in het goede van een wonder