Je gaat een positieve tijd tegemoet
Het is nu tijd om van het leven te genieten
Er komen veel positieve veranderingen
Je baseert je op wederzijds vertrouwen
Je wordt nu geconfronteerd met de mogelijkheid
Om samen te werken met veel kracht en vernieuwing
Maar nu moet er goed worden nagedacht
Voor er beslissingen worden genomen
Maar je mag niets forceren
Geduld en alles komt goed