Er is duidelijk een wederzijdse aantrekkingskracht
Tussen hemel en aarde
Zo kom je dan samen in een stroom
Een vorm van zuiveren liefde
Er ontstaat een sfeer waardoor het hart opengaat
En de liefde kan stromen
Een universele vorm van liefde
In het vertrouwen dat je altijd
Ontvangt wat je nodig hebt