Er gebeuren rare dingen op freaks
Al weken kunnen we geen reacties geven en krijgen
Vandaag heb ik vier keer geprobeerd
Om een gedicht in te sturen
Lukte maar niet wat is er toch aan de hand ?
Wij geven niet op wij blijven doorgaan
Freaks is een stuk van mijn leven geworden
Toch zien we door de jaren heen dat het veel veranderd is
Geen meetings meer de verbondenheid toen was veel sterker
Toch zijn ik dankbaar voor al die mooie jaren
Samen met freaks
En hoop dat er nog vele mooie jaren moge samen leven