Stak mijn hand op voor aandacht
Mijn hand op tegen ‘t kwaad
Mijn hoofd omhoog en ik zag de chaos
De chaos vond zijn thuis in mijn kop
Liet mijn hart nog eens open
Mijn hart zette het op een lopen
Mijn ziel vloog tegen de klippen op
De klippen ze sloopten mijn ziel
Brak mijn brein voor een antwoord
Mijn brein dat telkens wat roept
Mijn meninkjes met een eigen leven
Ze leverden me bar weinig op
Brak van het braken
Het oneindige waken
Het brak me wat op
Brak is mijn water
Het zoete smaakt zout
Niet eindig geen slot