De komende periode gaat u opnieuw vooruit
Er staat weer veel nieuws te verwachten
Een vruchtbare en vernieuwende periode
De zon gaat werkelijk voor je schijnen de komende tijd
U groeit verder uw nieuwe verwachtingen zijn groot
Vertrouwen in de toekomst geeft hoop
Een nieuw begin en zoveel groei
Een magnetische aantrekkingskracht
Dit alles heeft alles te danken
Aan uw eigen visie