Ik heb hier geen woorden voor
Het raakt mij
Het nieuws komt bij mij binnen
Ik heb hier geen woorden voor
De botsing met de trein was een harde klap
Voor die mensen een hele schok
Auto ongeluk 4 doden bij een plaats
Ik heb daar ook geen woorden voor
Het raakt mij wel
Ik heb zelf een auto ongeluk meegemaakt
Ben er goed vanaf gekomen
Ik voel daar om wat de nabestaanden mee maken
Wat er ook gebeurt en je mee maakt in het leven
Geniet van elke dag
Het kan zo voorbij zijn