Gelukkig had ik op een dag
Een helder inzicht
Genieten van het leven
Wie wil dat nu niet?
Het is fijn en eenvoudig
Genieten van het nu is niet zo moeilijk
Genieten van je leven is een beleving
Vanuit die volle levenshouding wordt het allemaal
Wel net even beter te zien
Optimaal van het leven kunnen genieten
Is kijken om je heen en genieten van de kleine dingen
Het is jezelf waarderen voor wie je bent
En vertrouwen hebben dat de toekomst
Goede dingen voor je in petto heeft