Ik zit hier te staren
Ik krijg je niet uit mjn hoofd
Met mijn handen in mijn haren
Me nooit verlaten,had je beloofd
Nu doe je het toch, het maakt me kapot
Ik kan er niet meer tegen
Waarom was je nou niet eerder opgerot
Nu ben ik boos,dat je niet eerder bent gegaan
Mij eerst zoveel van je laten houden
Dat kan mijn hart nu toch helemaal niet aan
Ik weet niet waar,ik weet niet hoe,en ik weet niet wat
Had ik jou nu maar nooit gehad
Je weet niet wat je me aandoet
Het leven is voor mij niet meer zo zoet....