Mijn lief klein boefje mijn poepie
wat ga ik jou missen iedere dag
je was er 12 jaar lang dag en nacht
het gaat zo stil en leeg worden hier in huis
je voetstapjes niet meer horen op de trap
mij in de ochtend wekken tot ik wakker was
en jij dan weer heel leuk ging verder slapen
jij hebt mij zoveel liefde en vreugde gegeven
hoe moet het verder!! zonder jou in mijn leven
voor wie zing ik nu? nu jij niet meer luisterd
je was een pracht dier met een prachtig karakter
jij was mijn trouwe en lieve maatje
het laatste jaar waren wij onafscheidelijk
om jou nu te moeten laten inslapen !! breekt mij helemaal
maar jou moeten zien lijden krijg ik niet over mijn hart
lieve gipsy ik draag je voor altijd bij me