Bezoek
Een spin kwam binnen
waar de kat lag te bezinnen
de hond zat even verder op
die kefte er op
ze kroop onder de kast
zag dat de kat pootjes wast
en diep van binnen
wist ze dat katten spinnen
gelukkig had vrouwtje haar niet betrapt
of ze had er zeker op getrapi
ook al zat ze daar binnen
lekker te spinnen