SOUPLESSE SUR PLACE
De soepelheid blijft zich verzetten
weigert ten onder te gaan, komt boven
worstelt zich van boeien los, gaat zweven
wijst zichzelf naar de hoogste wolkenkrabber
rekt zich uit en laat spieren en botten kraken
om opnieuw de eerste oerkreet te slaken