Zoveel singels
Misschien wel beschadigd
Waarschijnlijk wel
Maar wie is dat nou niet?
Schaam je niet en verdwaal niet in jouw eigen verdriet
Laat het gezien zijn en gevoeld zijn
Laat ons delen, elkaars geheim
Zodat ik je kan vertellen hoe mooi en bijzonder ik je vind
Neem je zoals je bent met al jouw nukken en maren
Omdat ik het licht in jou zie
En jij in mij, houd me dichtbij jouw zij
Zoveel singles
Op zoek naar verbondenheid maar dat niet durven te geven?
Waar wacht je op?
Wat zette jouw gevoel op stop?
Ben je gevlucht in het houden van je zelf non-stop?
Niemand anders nodig om gelukkig te zijn?
Welke issues hou je dan verborgen?
Liefde is juist verbinden om elkaar te vinden in licht
Je knipoogt en intussen zijn jouw ogen dicht
Ik schaam me niet single te zijn
Ben een open boek waar ik trots op ben
Helaas vinden veel singles het moeilijk zich te laten lezen
Maar hoe kan ik dan bij je komen wat ik graag wil?
Waarom ben je afstandelijk en wat is het wat jouw gevoel stilt?
Weet je niet wat je hart wilt?
Zoveel singles