Hoe zit het met de stukjes
Van de puzzel van ons hart
Je zult stukjes van de relatiepuzzel
Ontdekken die je lang ontweken hebben
Op een positieve manier
Zullen er nieuwe deuren open gaan
Samen genieten als man en vrouw
De belangrijkste dingen die je leven
Waardevol maken om te leven
En te genieten