ZIJN NAAM BOY
Opnieuw even warmte gevoeld neonlicht
na de moord van de wurg klimop,
de navelstreng die zich wond
om mijn nek bij de verlossing
Mijn moeder heeft mij niet gezien
de arts zette zijn paraaf, was van mij af
Zij kon geen afscheid van mij nemen
ik heb haar nooit gezien, wel gevoeld
Ik sloot mij aan bij het groeiende leger
van doodgeboren, zondeloze kinderen
ging de weg van het dierlijk afval
het moest geruimd en weer vergeten