Mijn engeltje,
Jij bent diegene die me laat voelen, wat ik nog nooit gevoeld heb.Door jouw zwoele aanwezigheid loop ik nu heel de dag met een glimlach rond. Wat is dat gevoel toch zo diep in mijn hart. Ik weet het wel , het is die liefde voor jou. Dus hou mijn hart voor altijd vast, en laat het nooit meer los. Want wij beiden zijn hier al eens geweest, en weten dat er altijd een risico aan de liefde verbonden is.
Maar laat me je nu maar gewoon vasthouden, en laat ons samen wegdromen, in een gevoel dat nooit zal overgaan.
Beertje