Kijk door de buitenkant van iemand heen
En zie het Goddelijke in de ander
Je hart is de poort
Van wie jij bent
Open je hart voor liefde
Hoe groter de liefde is
Hoe groter je hart is
Je bent beschermd als je
Je hart opent voor liefde
En wees liefdevol voor jezelf
Je heldere en positieve verwachtingen
Leiden jouw naar een nieuw begin