Misschien is dit het goede moment
Om je beperkingen achter je te laten
Vooral met betrekking tot je levensdoel
Het is het moment om te groeien
Laat het universum je steunen
In dit kostbaar moment
Zo krijg je op een krachtige verbinding
Met deze bijzondere groei van je levensdoel
Sturen jouw gedachten met je hart
Zenden nu helende energie uit
Het is een hele vruchtbare tijd
Je moet echter wel geduld
Hebben met het groeiproces
Niet alles gaat net zo snel
Als jij het graag zou willen
Probeer geduld te hebben
En vertrouwd dat het universum goed voor je zorgt
Maak je geen zorgen alles wat je aanraakt
Zal een zegen zijn en zal kostbaarder zijn
Dan goud