Geen mens kan zonder genegenheid
Het tonen van genegenheid
Zit in heel veel dingen
Vooral in de kleine dingen
Je staat op een punt in je leven
Waarin je volop kansen en mogelijkheden krijgt
Grijp die kans en benut de mogelijkheden
Die op je levenspad komt
vertrouwen is de basis waarop je kunt bouwen
Geloof verzet bergen op het moment
Want alleen met geloof in eigen zijn
Bewandel je een pad dat
Ergens naar toe leidt