Paradijs
Regenbogen kleuren
tinten van onderdak
in spiegelende verwachtingen
waar nieuwsgierige verwonderingen
gevoelens sprokkelen
in het mysterie van helend geloof
waar nieuwsgierige verwonderingen
gevoelens sprokkelen
in het mysterie van helend geloof
verbindt energie
met vruchtbaar geduld
wandelend vertrouwen