STUKKEN TELLEN
Een hand opzij leggen
vervolgens vingers tellen
ieder afzonderlijk in
ruimte ontdekken
Het licht stroomt
vindt zijn kortste weg
naar beneden, kronkelt
verandert in duisternis
Het verlangen blijft
naar verlies en gemis
vormt zich opnieuw
in het kleinste allicht