VOOR JACQUES
Jij duikt weer op
van zoveel jaar geleden
Ouder geworden ben jij niet
dezelfde spuuglok, jouw stem
met muzikaal Limburgs accent
Nietsche en 'God is dood'
Hij heeft gelukkig niet geleden
ondanks Rolduc en gymnasiale tijden
Onmogelijke liefdes met een Dee
Met Christophe zongen wij mee
J'ai crié crié Aline
que tu reviennes j'ai pleuré
Tweestemmig gemis in het Frans
Nu zing ik het in Morwan Café
mis ik jou, een beetje alleen