Kapot
Kapot zijn de dromen
De dromen in mijn hoofd
Beter dagen zouden komen
Door de therapie, was mij beloofd
Kapot is mijn hoofd
Hij is gebroken in duizend stukken
Alles voelt verdoofd
En is gedoemd te mislukken
Kapot is mijn toekomst
Mijn werk, alles is stuk
Niets gaat zoals het zou moeten
Alles komt binnen met een immens hoge druk
Kapot is mijn vertrouwen
En dan vooral in mijn eigen persoon
Wat is er met mij aan de hand?
Waar komt dit gedrag vandaan dat ik vertoon
Kapot is mijn hoop
Mijn hoop, moed en mijn kracht
Het is overal zo donker
Zo kleurloos en verdacht
Kapot is mijn vreugde
Ik ben totaal mijzelf kwijt
Kan ik ooit nog helen
Of ben ik voor altijd alles kwijt?
Aquarel: | Donderdag, juni 29, 2023 17:16 |
Wanneer je kapot moe bent van het leven, en zelfs je laatste strohalm verdwijnt, dan voel je je verwoest, stuk... en misschien niet meer te helen. Louca, ook voor jou is er hoop... Zo niet op volledig herstel en gezondheid, dan toch op wat meer dragelijkheid, kwaliteit van leven. Op dit moment voelt het niet zo, en dus sla ik digitaal een arm om je schouders. Liefs, Aquarel |
|