ONTSNAPPINGSPOGING
Uit het nachtzwart ontsnapt
de witte duif aan grijpgrage handen
tussen de tralies van gevangenschap
de vrijheid wacht en onzekere tijden
Hoor de bomen vallen, de golven breken
op de achtkantige, basaltblokken
in witte schuimvlokken