woorden op papier
ja...
ben blij dat er iemand aan mij denkt
zelfs op duizenden kilometers van mij vandaan
hoe gaat het...
erg liefdevol om dat te horen
het doet deugd
mijn eigen zusje...
het is een pracht van een zus
alleen zag ik het niet
nu wel...
ze is veranderd
opengebloeid
ik heb haar geholpen
denk ik...
help graag mensen...
de psyche...
er zit zoveel in haar
het maakt me blij...
samen met naamgenoot ;) ...
gelukkig...
doet deugd...
nu pas voel ik hoe het is om een zus te missen
nu pas voel ik de leegte...
(mijn zus is weg naar duitsland voor drie maand, vandaar dit gedicht)