Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Exclusief kleinschalig
exclusief kleinschalig
ik heb altijd
gedacht dat
zaken en dingen
apart in de
wereld staan
omdat zij
anders zijn
dan gemiddeld
een klein verschil
met de rest
toch een eigen
streven totaal
afwijkend van
het gemiddelde
van mensen naar
schoonheid in
perfectie en status
het klassieke beeld
onderscheidend en
passend bij leeftijd
het belangen
gebied constant
aangepraat en
onderhouden door
reclame en media
het is de mens eigen
zich te onderscheiden
en waar het kan met
meerwaarde van apart
voordeel te genereren
de grote massa volgers
heeft afgedaan en vindt
nog slechts bevestiging
in exclusief kleinschalig
en vooral heel apart
wil melker
12/07/2023
Reacties op dit gedicht
wil melker vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
teun hoek
:
Woensdag, juli 12, 2023 13:17
autonomie in klein schaligheid.th
M-Rose
:
Woensdag, juli 12, 2023 08:33
Bevestiging in exclusief kleinschaligheid
een klein verschil met de rest
van zaken en dingen
Over dit gedicht
Auteur:
wil melker
Gecontroleerd door:
wil melker
Gepubliceerd op:
12 juli 2023
Thema's:
[Leven]
[Angst]
[Delen]