VAN AL
terwijl ik het schuren van haar adem hoor
zij ligt als nimf op de motorkap van mijn
oude Pontiac, laat gekleed in rood, haar
hoge, rosse hakken zien en veel been
het is zes uur in de ochtend en de vogels
net wakker beginnen met hun eerste aubade
ik laat mij meestromen op de eerste tonen
mijn gedachten kleuren licht positief