Hoe ver je gedachten ook gaan
Hoe hard de wind ook waait
Hoe hard de muziek ook is
Hoe hard de mensen ook schreeuwen
Hoe hard de klokken ook luiden
Hoe hard er iemand ook huilt
Hoe hard er iemand ook lacht
Hoe hard er iemand ook praat
Hoe hard er iemand ook gilt
Je vindt altijd wel een beetje stilte
in jezelf..