Zevende hemel
Gekrulde ruimte
waar pluimpjes zweven
herinneringen hunkeren
koesteren en sluieren
zijn ze in hoop verweven
bedolven in dans
op melodie van de ziel
in prille en volle bloei
verbonden
met grenzeloze vrijheid
bij diep rakende golven
in witte wolken van dons