ZELFBEWUSTHEID EN TROOST
Op een foto jou naar links
zien kijken met je rode haar
en sprekende, lange neus
Vliegen jouw gedachten naar
Segesta op Siciliƫ in het amfitheater
of komen zij net terug?
Trekvogels van noord naar zuid
dan weer van zuid naar noord
gedragen door de warme lucht
* Bij een foto van Marijke Arijs