Bovennatuurlijke krachten werkt in ons
Ons geloof zal toenemen als kennis van het woord
Zo ben je bezig je geloofsweg te bewandelen
Het geloof in het woord geeft ons zekerheid
Dat geloof is ons fundament voor ons leven
Geloof is het woord aanvaarden met ons hart
Waar geloof is komen doorbraken
Waarin alle dingen mogelijk zijn
Geloof verbindt zich met God
De bron van ons geloof