Samen
In de dauw van een lied
vervloeit sensualiteit
bij een droom
in vredige tederheid
waar vrouw godin wordt
met verlokkingen vanuit de bron
spiegelend in pril ontwaken
bij melodieuze samenzang
als herinnering in verbondenheid woont
ontroerd door schoonheid
van vluchtige golven
in zilver geluk