BLOND OF GRIJS
Om met vleugjes kleur
een figuur te scheppen
in wie duidelijk een vrouw
van voluptueuze aard valt
te ontdekken. Zij doet denken
aan Rubens met aandacht
voor de bilpartij. Geschilderd
door een vrouw die vriendschap
met mij gesloten heeft, iets
van haarzelf herkent in mij
en ik in haar en zo blijven wij
vriendschappelijk en illusoir.
Bij een schilderij van Brigit Law-Loman