net sportdag gehad..
kben best sportief dus ik verheugde me er heel erg op..
alleen ik kon de helft niet mee doen,hooikoorts,astma.. alles kwam in 1x weer opzetten..
ik kon niets!
viel haast flauw.. ben nu slap,vermoeid en heb hoofdpijn..
hoe kan ik zo plezier hebben met me vrienden,als ik niet eens naar buiten kan..
ik haat alles.. alles wat er nu is...
alles