Datum`s..,
Dagen..,
Herinneringen..!!
Gedachte Komen ..,
Gedachte Gaan..!!
Datum`s komen..,
De dagen gaan Voorbij..,
Net als ook..,
De herinneringen Diep in Mij..!!
Allemaal Kleine dingen..,
Waardoor Herinneringen blijven Bestaan.!!
Goede en slechte dingen..,
Daar Denk je dan Weer aan..!!
Veel Herinneringen Diep in Mij..,
Zijn toch ook erg Fijn..,
Maar er zijn er ook..,
Die ik eigelijk Liever Vergeet..!!
Simpelweg omdat ze keer op keer..,
Weer me verdrietig maken..,
En dat doet toch Telkens weer..,
Verdomt veel Pijn ..!!!