Voetstappen op de weg
voetstappen op de weg
ze lopen naar de horizon
de passen worden groter
omdat toen het rennen begon
ze rennen naar een wereld
hier ergens ver vandaan
en kunnen gewoon niet stoppen
ze moeten, moeten doorgaan
ze rennen verder en weer verder
en hebben het ontzettend druk
ze zijn alleen maar bezig
met hun zoektocht naar geluk
ze zien niets van al het moois
niets van alles om hen heen
ze zien alleen die verre wereld
want daar, daar willen ze heen
ze worden vast heel rijk
en kunnen zwemmen in het geld
daar is alles groter, mooier
dat heeft iemand ze verteld
maar als ze eenmaal daar zijn
en het niet zo mooi is dan gedacht
valt het hen ontzettend tegen
want dat hadden ze niet verwacht
voetstappen op de weg
lopen nu rustig en minder vlug
naar het leven dat ze hadden
daar willen ze weer naar terug