Je moet genoeg investeren in jezelf
Om je eigen krachtbron opladen
Anders raak je uitgeput en opgebrand
Wees duidelijk over wat je zelf wil
Hoe voelt je met wat je wilt ?
Maak tijd voor jezelf vrij
Om je innerlijke batterij op te laden
Het moment dat ik deze gedachte ging ontdekken
Ontstond er ruimte en kon ik weer ademen
Zo leid iedere dag opnieuw
Een inspirerend leven