Zeespinsels
Voelbare gedachten
ontluiken verborgen
in betoverende harmonie
bij wolken van herinnering
hoopvolle dromen
dansen in de toekomstmelodie
zweven en ruisen
terwijl golven golven
wegschuimen in stilte
ebben en wachten
op ‘t ware geluk dat verglijdt
en bij vloed wederom verblijdt