In de nacht van het donker, een maagdelijke maneschijn
Stilzwijgend luister ik naar jouw woorden
Eerlijk en oprecht
Een aantrekkingskracht van magie
Kruipend uit de duisternis, verlaten van de schaduw
Zielendans in regenboogkleuren, het stralende licht
Wanneer de zon zal glinsteren heeft de hemel een gave
Diepte beheert de tijd die duurt, laat de stilte spreken
Vrijheid is een gevoel van eigenwaarde
Het vinden van een gevoel is zekerheid van verwerking
De waarheid is zekerheid voelen
Energie in mijn gedachten die de tijd vullen
Al zwevend bevinden we ons tussen de symboliek en het mystieke
Het mystieke, de geheime wegen van het leven, het bereiken van alle hoogtes